Wil JIJ ECHT REALISTISCH TRAINEN?

NIEUWE  WEBSITE! www.heartselfdefense.nl

 

In de huidge maatschappij is zelfverdediging / weerbaarheid niet meer weg te denken. Helaas zie ik om me heen dat er vaak een schijnveiligheid wordt aangeleerd.

Beter om weg te gaan dan proberen om iets te doen omdat je misschien denkt dat je wat kunt, want je traint toch al een tijdje....

In mijn Personal Trainingen en Workshops probeer ik mensen technieken / reacties aan te leren dat ze zich waarschijnlijk kunnen redden op straat. Belangrijk om te weten wat je kunt / niet kunt en hoe het is al je "echt" aangevallen wordt door 1 of meerdere personen. zo kom je erachter dat soms technieken helemaal niet meer werken en dat dekking heel belangrijk is.

In mijn trainingen gebruik ik de belangrijkste "technieken"uit Pangamot, Knife, Krav Maga, BJJ, Boksen en denk aan een Keysi, Defence lab, Kali, Pencak Silat enz...... Zo realistisch mogelijk en datgene wat werkt in een bepaalde situatie dat trainen we. Dit kan verschillen van persoon tot persoon. Bijv. geslacht, lengte, leeftijd, werk enz, maar veel basis is het zelfde. Iemand die altijd veel BJJ en judo heeft gedaan zal waarschijnlijk anders eindigen op het laatst van een "techniek" dan iemand die altijd kickboksen of karate heeft gedaan, alleen de basis ( dekking ) is het zelfde, Niet of zo min mogelijk geraakt worden zodat je zo min mogelijk schade oploopt. Als je geen goede dekking / reactie hebt en dus de eerst klap of nog erger raak is helpen alle andere techieken niet meer die je geleerd hebt al kun je nog zo hard slaan of schoppen.

Kort demo over hoe we ook trainen zie: https://www.youtube.com/watch?v=_lN1sNw0i98

Voorkomen is beter dan moeten genezen.

Er wordt getraind op Eigen Risico!

Ook kan er gevraagd worden naar een VOG ( verklaring omtrent gedrag )

Voor Interesse of Meer informatie neem contact met mij op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0644986926

Personal Trainingen in Arcen, kosten 60 euro incl. btw per uur en ruimte aan huis. 10 Rittenkaart: 550 euro = 11 x 60 minuten training. dus dik 100 euro korting. Betaling Vooruit bij de 1e Training!!! Voor andere lokaties, workshops, trainingen enz gelden andere tarieven / voorwaarden ivm tijd, reiskosten enz!!!

Vaak wordt gezegd dat je na een aantal trainingen of een workshop jezelf al heel goed kunt verdedigen. Iedereen begrijpt dat dat niet kan. je kunt een bepaalde basis leggen in een aantal goede intensieve trainingen maar dat betekent nog niet dat je je red op straat. Regelmatig herhalen en verbeteren is belangrijk. auto rijden kan ook niet na 1x, fitness, zwemmen of bijv afvallen enz ook niet na 1x. 

Train realistisch en zo vaak je kan! Kun je weg uit een situatie, doe dat!

Trainingen geschieden altijd op eigen risico

 

Krav Maga Civiel Instructeur

Krav Maga Politie, Beveiligings Instructeur

Krav Maga Combat

Krav Maga Kids Instructeur

Docent Gevaarsbeheersing, Weerbaarheid

Docent RTBG (BOA, Politie)

Pangamot Instructeur

Pocket Stick Instructeur

Knife Instructeur 

Eskrima Instructeur 

Kickboks Instructeur

STAY SAFE