Hans Tymmo 7 mei 2015Geboortedatum: 31-05-1977
Geboorteplaats: Horst

In augustus 2011 afgestudeerd aan de ANZN te Eindhoven, na een 4 jarige HBO opleiding als natuurgeneeskundig / paranormaal therapeut. In 2015 als extra het belangrijke CPION traject medische basiskennis en psychosociale kennis nogmaals behaald. Hierdoor word ik de komende jaren ook vergoed door de zorgverzekeraars.

Voorheen heb ik gewerkt als fitnessinstructeur in diverse fitnesscentra en het Viecuri ziekenhuis op de afdeling revalidatie. Verder heb ik altijd tennisles gegeven, ben ik gecertificeerd KRAV MAGA instructeur, Docent Gevaarsbeheersing en Docent RTBG.

In 2005 ben ik door het destijds ziek zijn van mijn vader (tevens paranormaal genezer), bij de opleiding van het ANZN terechtgekomen, waarna ik ben begonnen aan de eerder genoemde opleiding. Hier heb ik geleerd mijn “gave” verder te ontwikkelen en mijn kennis in anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie, psychopathologie, voedingsleer, therapeutische gespreksvoering en/of vorming evenals ethiek en de reguliere medicijnenkennis uit te diepen en te verbreden.

Verder heb ik veel kennis opgedaan in het holistische, psychometreren, magnetiseren, intuïtieve ontwikkeling, spiritualiteit, interactie tussen lichaam en geest, zware pathologie, spiritisme en stervensbegeleiding.

Sinds oktober 2011 heb ik mijn praktijk geopend in Arcen.

Nieuws over mijn eigen ontwikkeling en interessante links enz. staat op facebook: https://www.facebook.com/praktijkhanscoumans.nl/

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 077-4733145  06-44986926

D. 0031 644 986 926

Natuurgeneeskundig Therapeut, Magnetiseur

Personal Coaching

Krav Maga Instructeur, Realistische Zelfverdediging / Weerbaarheid

Docent Gevaarsbeheersing, Weerbaarheid 

Docent RTBG (BOA, Politie)

Pangamot Instructeur

Pocket Stick Instructeur

Personal Trainer / Fitness Instructeur

Voedings - en Bewegingsadvies

LeefstijlCoach /  LifeStyleCoach

Knife Instructor 

Eskrima Instructor 

Kickboks Instructeur