Consult

Consult
De therapeut kan storingen in het energiesysteem meestal waarnemen en duiden met behulp van intuïtieve of buitenzintuiglijke vermogens als helder weten, helder zien, helder horen, helder voelen en helder ruiken.

De therapeut gaat professioneel, discreet en terughoudend met deze informatie om.

De meest voorkomende manier van behandelen is het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen langs het lichaam, terwijl de cliënt (die zich niet hoeft uit te kleden) op een behandeltafel ligt of op een stoel zit. Dit noemt men vaak magnetiseren of handoplegging. In Duitsland noemt men dit vaak Heilen, Heilpraktiker.

De cliënt kan de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, ontspanning of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat hij of zij niets voelt.

Na de eerste behandeling kan de klacht iets verergeren. Gebeurt dit, dan is het zeer tijdelijk en geen reden voor ongerustheid. Ook kan de behandeling nog dagenlang door werken terwijl men er niets van merkt en het dagelijks leven al lang weer is opgepakt.

Het aantal behandelingen verschilt; over het algemeen zijn er bij langdurige of chronische klachten meer behandelingen nodig. In dat geval overlegt de therapeut na een aantal behandelingen met de cliënt of voortzetting van de behandeling zinvol en wenselijk is.

De therapeut neemt de tijd voor de cliënt en is ook een luisterend oor indien nodig.

De prijs van een consult vindt u op de pagina vergoedingen.

Praktijkruimte
Praktijkruimte
Praktijk wachtruimte
Praktijk op de beurs

Being spiritual has nothing to do with what you believe and everything to do with your state of consciousness.

~Eckhart Tolle

Contact
U kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Openingstijden:

Ma-vr: 8:00u – 20:00u
Za: op afspraak
Zo: alleen personal training

Telefoon:

+31 (0)6 449 869 26

Adres:

Roobeekweg 2
5944 EZ Arcen
Nederland

Neem contact met mij op