Hans Coumans

Hans Coumans
Geboortedatum: 31-05-1977
Geboorteplaats: Horst

In augustus 2011 afgestudeerd aan de ANZN te Eindhoven, na een 4 jarige HBO opleiding als natuurgeneeskundig / paranormaal therapeut. In 2015 als extra het belangrijke CPION traject medische basiskennis en psychosociale kennis nogmaals behaald. Hierdoor word ik de komende jaren ook vergoed door de zorgverzekeraars.

Voorheen heb ik gewerkt als fitnessinstructeur in diverse fitnesscentra en het Viecuri ziekenhuis op de afdeling revalidatie. Verder heb ik altijd tennisles gegeven, ben ik gecertificeerd KRAV MAGA instructeur, Docent Gevaarsbeheersing en Docent RTBG.

In 2005 ben ik door het destijds ziek zijn van mijn vader (tevens paranormaal genezer), bij de opleiding van het ANZN terechtgekomen, waarna ik ben begonnen aan de eerder genoemde opleiding. Hier heb ik geleerd mijn “gave” verder te ontwikkelen en mijn kennis in anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie, psychopathologie, voedingsleer, therapeutische gespreksvoering en/of vorming evenals ethiek en de reguliere medicijnenkennis uit te diepen en te verbreden.

Verder heb ik veel kennis opgedaan in het holistische, psychometreren, magnetiseren, intuïtieve ontwikkeling, spiritualiteit, interactie tussen lichaam en geest, zware pathologie, spiritisme en stervensbegeleiding.

In oktober 2011 heb ik mijn praktijk geopend in Arcen (Limburg).

Verder heb ik mij Heel erg verdiept en doe dit natuurlijk nog steeds,  in de voeding / leefstijl en test ik zelf ook alles uit, ook op het gebied van bloedwaarden en dexascan, zodat ik ook kan zien wat wel en niet werkt. En hieruit blijkt dat we heel veel dingen anders moeten doen met onze voeding en leefstijl dan dat wat de meeste mensen weten…. na tientallen jaren ervaring op gebied van Voeding, Trainingen enz. weet ik wat wel of niet werkt… Helaas krijgt men bijna overal de verkeerde adviezen die averecht werken… Trap hier niet in, bv snel afvallen is niet gezond of diëten is Niet gezond, Lifestyle voor altijd aanpassen is de enige gezonde optie!!! Supplementen gebruiken omdat?? omdat men zegt dat het gezond is???

Nieuws over mijn eigen ontwikkeling en interessante links zijn te vinden op mijn Facebook pagina.

E-mail: jccoumans@gmail.com
Mobiel: +31 (0)6 449 869 26

 

Natuurgeneeskundig Therapeut
Magnetiseur
Personal Coaching

Krav Maga Instructeur, Realistische Zelfverdediging / Weerbaarheid
Docent Gevaarsbeheersing, Weerbaarheid
Docent RTBG (BOA, Politie)
Pangamot Instructeur
Pocket Stick Instructeur
Personal Trainer / Fitness Instructeur
Voedings – en Bewegingsadvies
LeefstijlCoach /  LifeStyleCoach
Knife Instructor
Eskrima Instructor
Kickboks Instructeur

Hans Coumans

Being spiritual has nothing to do with what you believe and everything to do with your state of consciousness.

~Eckhart Tolle

Contact
U kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Openingstijden:

Ma-vr: 8:00u – 20:00u
Za: op afspraak
Zo: alleen personal training

Telefoon:

+31 (0)6 449 869 26

Adres:

Roobeekweg 2
5944 EZ Arcen
Nederland

Neem contact met mij op