Therapie

Therapie
Natuurgeneeskunde of paranormale therapie, is een universele, oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen. Mensen weer in balans brengen. Hierdoor begint het herstel.

Door de gespreksvoeringen en behandelingen wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorderd. Belangrijk is het om erachter te komen waarom men bepaalde storingen of blokkades heeft in het energiesysteem. Dit wordt bekeken vanuit een holistische visie, dat wil zeggen, kijken naar de lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt en niet alleen het lichamelijke.

De therapie kan ook aanvullend naast andere therapieën worden toegepast. Het is een veilige, natuurlijke behandelwijze en kan bij diverse “klachten” helpen zoals lichamelijk, emotioneel en geestelijk. Verlichting van pijn, soepeler kunnen bewegen, ondersteuning in een zware periode en het verbeteren van levenskwaliteit.

Vaak merkt men snel verbetering afhankelijk of het een klacht is die kortstondig is ontstaan of chronisch is. Het aantal behandelingen kan dus verschillen per “klacht”.

In Duitsland noemt men ons vaak Heilpraktiker, Heiler.

 

Veel voorkomende “klachten”:

Nekklachten, schouderklachten, stress, hoofdpijn, aangezichtspijn, huidklachten, blessures, vermoeidheid, buikklachten, rugklachten, allergie, weinig zelfvertrouwen, concentratie problemen, dyslexie, spanningen, emotionele blokkades, verstoring innerlijke Balans.

Iemand die Luistert naar uw verhaal, uw gevoel, waar u mee zit!

Being spiritual has nothing to do with what you believe and everything to do with your state of consciousness.

~Eckhart Tolle

Contact
U kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Openingstijden:

Ma-vr: 8:00u – 20:00u
Za: op afspraak
Zo: alleen personal training

Telefoon:

+31 (0)6 449 869 26

Adres:

Roobeekweg 2
5944 EZ Arcen
Nederland

Neem contact met mij op